Grup Mingda

  • Guaranteed Quality
    Kualitas Dijamin
  • Reasonable Price
    Harga wajar
  • Dependable Service
    Palayanan diandelkeun

Perusahaan Perdagangan Internasional Hebei Mingda

Perusahaan Perdagangan Internasional Hebei Mingda mangrupikeun perusahaan dagang anu khusus dina casting, pemalsuan sareng bagian mesin.

Kami ngagaduhan interaksi bisnis anu jero sareng pabrik di kota-kota besar Cina, janten kami rada fleksibel sareng yakin janten sagala jenis produk casting pikeun tiasa minuhan konsumén kami dina waktos quanlity sareng pangiriman.

Perusahaan Perdagangan Internasional Hebei Mingda damel salaku perusahaan khusus dina sagala bidang casting.

Tentang Kami
md

Bérita paling énggal

  • The global carbon steel flange market in 2020-outlook, according to the growth of industry leaders, driving forces, trends and future forecasts to 2026
    Laporan panganyarna anu dikaluarkeun ku Rreportspedia disebat "Pasar Karbon Baja Karbon Global", anu mangrupikeun tambahan énggal pikeun aset perusahaan. Panilitian ieu parantos dianggap konci ...
  • Foundry Association appoints Rich Mento and Russell Boast as co-chairs
    Rich Mento sareng Russell Boast ditunjuk salaku co-samet Amérika Association Foundry Association. Mento, anu saacanna janten wakil ketua asosiasi, bakalan sareng Boast, anu parantos ngajabat ...
  • By 2027, the auto parts forging market will cover major factors and competition prospects
    Laporan pasar penempaan bagian mobil dibagi kana sababaraha bagian, netelakeun pentingna survey statistik dina sapuluh taun ka hareup (2020-2027). Laporan ieu dirancang pikeun minuhan sarat ...

Taros Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Ngahubungi