Kuku beton

  • Smooth Shank Galvanized Steel Concrete Nail

    Lemes Shank Galvanized Steel Beton Kuku

    Inpormasi Dasar Bahan: Tipe Baja Kakuatan Tinggi: Sambungan Kepala Buleud: Hinged Bolts Standar: GB, DIN, ANSI Kelas: 6.8 Inpormasi Émbaran Tambahan: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Tempat Udara tina Asalna: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Pedaran Produk Tianjin Kuku beton sareng sekrup mangrupikeun jinis pengencing anu paling populér anu dianggo dina ngamankeun objék kana konkét ...
  • Galvanized Steel Concrete Nail

    Kuku beton baja galvanis

    Inpormasi Dasar Bahan: Tipe Baja Kakuatan Tinggi: Sambungan Kepala Buleud: Hinged Bolts Standar: GB, DIN, ANSI Kelas: 6.8 Inpormasi Inpormasi tambahan: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Transportasi: Samudera, Lahan, Pelabuhan Udara: Tianjin Deskripsi Produk Urang tiasa ngahasilkeun rupa-rupa paku, diantarana KUNCUR KOMEN, Sekrup Tembok Garing, Paku Lembar Kancing, Paku Paku, Paku Paku dengan Kepala UMBRELLA, PAKU PUNGKAS, PAYANG KAYU ...