Paku atap

  • Umbrella Head Roofing Nails

    Kuku Hateup Kepala Payung

    Inpormasi Dasar Bahan: Tipe Baja Kakuatan Tinggi: Alur Kepala Buleud: Sambungan Bentuk Husus: Boling Hinged Style Kepala: Standar Babak: GB, DIN, ANSI Kelas: 6.8 Pakét Émbaran Tambahan: sakumaha kabutuhan anjeun Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi : Sagara, Bumi, Tempat Asal Usul: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Pedaran Produk Kuku atap galvanis, disebat ogé salaku ...
  • Best Quality Umbrella Head Roofing Nail

    Kuku Hateup Payung Kualitas Anu Pangsaéna

    Inpormasi Dasar Bahan: Tipe Baja Kakuatan Tinggi: Alur Kepala Buleud: Sambungan Bentuk Husus: Boling Hinged Style Kepala: Standar Babak: GB, DIN, ANSI Kelas: 6.8 Pakét Émbaran Tambahan: sakumaha kabutuhan anjeun Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi : Sagara, Bumi, Tempat Asal Usul: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Pedaran Produk Datar Kepala Atap Kuku ogé dikenal salaku gentong ...