Casting stainless steel

  • Stainless Steel pipe fittings

    Fittings pipa stainless steel

    OEM Stainless Steelcastings, karajinan produksi lilin leungit, pilihan mesin bakal numutkeun paménta kasabaran anu sabenerna sareng jumlah paménta. Kaseueuran casting produksi Kami dianggo pikeun klep, hidran, pompa, truk, karéta sareng karéta sareng sajabina.

    Téhnik pabrik: Casting Precision Lilin Lilin

    Bahan: SS316, SS304, 1.4310

    Beurat produk: 0.2Kg-200Kg
  • Custom stainless steel pipe fittings

    Fittings pipa stainless steel custom

    OEM Stainless Steelcastings, karajinan produksi lilin leungit, pilihan mesin bakal numutkeun paménta kasabaran anu sabenerna sareng jumlah paménta. Kaseueuran casting produksi Kami dianggo pikeun klep, hidran, pompa, truk, karéta sareng karéta sareng sajabina.

    Téhnik pabrik: Casting Precision Lilin Lilin

    Bahan: SS316, SS304, 1.4310

    Beurat produk: 0.2Kg-200Kg
  • Customize Stainless Steel CNC Machining Part

    Ngaropea Bagian Mesin CNC Baja

    OEM Stainless Steelcastings, karajinan produksi lilin leungit, pilihan mesin bakal numutkeun paménta kasabaran anu sabenerna sareng jumlah paménta. Kaseueuran casting produksi Kami dianggo pikeun klep, hidran, pompa, truk, karéta sareng karéta sareng sajabina.

    Téhnik pabrik: Casting Precision Lilin Lilin

    Bahan: SS316, SS304, 1.4310

    Beurat produk: 0.2Kg-200Kg
  • Stainless steel bonnet root

    Akar bonét stainless steel

    OEM Stainless Steelcastings, karajinan produksi lilin leungit, pilihan mesin bakal numutkeun paménta kasabaran anu sabenerna sareng jumlah paménta. Kaseueuran casting produksi Kami dianggo pikeun klep, hidran, pompa, truk, karéta sareng karéta sareng sajabina.

    Téhnik pabrik: Casting Precision Lilin Lilin

    Bahan: SS316, SS304, 1.4310

    Beurat produk: 0.2Kg-200Kg
  • Custom stainless steel precision casting products

    Produk casting presisi stainless steel khusus

    OEM Stainless Steelcastings, karajinan produksi lilin leungit, pilihan mesin bakal numutkeun paménta kasabaran anu sabenerna sareng jumlah paménta. Kaseueuran casting produksi Kami dianggo pikeun klep, hidran, pompa, truk, karéta sareng karéta sareng sajabina.

    Téhnik pabrik: Casting Precision Lilin Lilin

    Bahan: SS316, SS304, 1.4310

    Beurat produk: 0.2Kg-200Kg
  • Custom-made stainless steel precision casting products

    Produk casting presisi stainless steel buatan khusus

    OEM Stainless Steelcastings, karajinan produksi lilin leungit, pilihan mesin bakal numutkeun paménta kasabaran anu sabenerna sareng jumlah paménta. Kaseueuran casting produksi Kami dianggo pikeun klep, hidran, pompa, truk, karéta sareng karéta sareng sajabina.

    Téhnik pabrik: Casting Precision Lilin Lilin

    Bahan: SS316, SS304, 1.4310

    Beurat produk: 0.2Kg-200Kg
  • Investment Casting Manifold and Cap Parts

    Manifold Casting Investasi sareng Bagian Cap

    Metode casting dasar info: prosés casting gravitasi termal: Téhnik casting casting lilin leungit: Aplikasi casting tekenan: Bagian Mesin bagian Bahan: Persiapan permukaan stainless steel: Polishing permukaan permukaan: Ra6.3 kasabaran mesin: +/- 0.01mm standar: Sertifikasi AISI: SGS , ISO 9001: 2008 Émbaran Émbaran Tambahan: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Transportasi: Samudra, Lahan, Tempat Udara Ti ...
  • OEM Service Stainless Steel Precision Casting

    OEM Service stainless steel Precision Casting

    Modél Info Dasar No. : SGS, ISO 9001: 2008 Ukuran: Sakumaha Ngagambar Bungkusan Émbaran Tambahan: paket ékspor standar Transportasi: Samudra, Palabuan Udara: Tianjin Product Desc ...
  • OEM Service Stainless Steel Lost Wax Casting

    OEM Service stainless steel Leungit Lilin casting

    Metode casting dasar info: prosés casting gravitasi termal: Téhnik casting casting lilin leungit: Aplikasi casting tekanan: Bagian Mesin bagian Bahan: Persiapan permukaan stainless steel: Polishing permukaan permukaan: Ra6.3 kasabaran mesin: +/- 0.01mm standar: Sértipikasi AISI: SGS , ISO 9001: 2008 Ukuran: Sakumaha Ngagambar Bungkusan Émbaran Tambahan: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda T ...
123456 Teras> >> Halaman 1/7