Bagéan Stamping Baja

  • Custom stamping parts

    Bagian stamping custom

    Metal Stamping Bagian Produsén Mesin

    1. Kami tiasa ngolah produk logam anu béda.

    2. Beungeut tiasa electroplate pérak sareng pembusukan biruang emas.

    3. Akurasi produk tinggi, permukaan anu bersih bersih saé.

    4. Nganteurkeun barang dina waktosna, pamorna tinggi, kapuasan pelanggan 90% di luhur
  • Custom-made stamping parts

    Bagian stamping anu didamel khusus

    Metal Stamping Bagian Produsén Mesin

    1. Kami tiasa ngolah produk logam anu béda.

    2. Beungeut tiasa electroplate pérak sareng pembusukan biruang emas.

    3. Akurasi produk tinggi, permukaan anu bersih bersih saé.

    4. Nganteurkeun barang dina waktosna, pamorna tinggi, kapuasan pelanggan 90% di luhur
  • Customized stamping die

    Stamping dieusian khusus

    Metal Stamping Bagian Produsén Mesin

    1. Kami tiasa ngolah produk logam anu béda.

    2. Beungeut tiasa electroplate pérak sareng pembusukan biruang emas.

    3. Akurasi produk tinggi, permukaan anu bersih bersih saé.

    4. Nganteurkeun barang dina waktosna, pamorna tinggi, kapuasan pelanggan 90% di luhur
  • Cast copper stamping parts

    Bagian stamping tambaga matak

    Metal Stamping Bagian Produsén Mesin

    1. Kami tiasa ngolah produk logam anu béda.

    2. Beungeut tiasa electroplate pérak sareng pembusukan biruang emas.

    3. Akurasi produk tinggi, permukaan anu bersih bersih saé.

    4. Nganteurkeun barang dina waktosna, pamorna tinggi, kapuasan pelanggan 90% di luhur
  • Stainless Steel Metal Bracket for Wood

    Kawat Baja Logam Baja pikeun Kayu

    Tipe Info Dasar: Stamping Processing Cold Type: Shaping Metal Material: Stainless Steel Mould: Multistep Progressive Dies Surface Processing: Polishing Fine Blanking: Open Process: Forming Process Industri: Metal Stamping Bagian Tolerances: 0.01mm Customized: Customized Size: As Per Drawing Tambahan Inpormasi Pakét: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Tempat Tempat Asal: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Produk Desc ...
  • Metal Stamping Parts for Lamp Holder

    Bagian Stamping Logam pikeun Panyekel Lampu

    Tipe Inpormasi Dasar: Stamping Processing Cold Type: Shaping Metal Material: Aluminium Mould: Multistep Progressive Dies Surface Processing: Oksidasi Blanking Rupa: Proses Terbuka: Ngabentuk Industri Proses: Bagian Stamping Logam Toléransi: 0.01mm Disesuaikan: Ukuran Anu Disesuaikan: Sakumaha Ngagambar Inpo Tambahan Pakét: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transport: Ocean, Land, Air Place ...
  • OEM Stainless Steel Metal Stamping Part

    Bagian OEM Stamping Logam Baja

    Tipe Info Dasar: Stamping Processing Cold Type: Shaping Metal Material: Stainless Steel Mould: Multistep Progressive Dies Surface Processing: Polishing Fine Blanking: Open Process: Forming Process Industri: Metal Stamping Bagian Tolerances: 0.01mm Customized: Customized Size: As Per Drawing Tambahan Inpormasi Pakét: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transport: Ocean, Land, Ai ...
  • OEM Metal Stamping Parts for Lamp Holder

    Bagian Metal Stamping OEM pikeun Panyekel Lampu

    Tipe Inpormasi Dasar: Stamping Processing Cold Type: Shaping Metal Material: Stainless Steel Mould: Multistep Progressive Dies Surface Processing: Electroplating Fine Blanking: Open Process: Forming Process Industri: Metal Stamping Bagian Tolerances: 0.01mm Customized: Customized Tambahan Info Packaging: standard export paket Transportasi: Samudra, Bumi, Palabuan Udara: Tianjin Pedaran Produk Hebei Mingda ngahasilkeun tinggi ...
  • OEM Precision Brass Stamping Part

    Bagian Precision Kuningan Stamping Bagian

    Tipe Inpormasi Dasar: Stamping Processing Cold Type: Shaping Metal Material: Copper Mold: Multistep Progressive Dies Surface Processing: Polishing Fine Blanking: Open Process: Forming Process Industri: Metal Stamping Bagian Tolerances: 0.01mm Customized: Customized Size: As Per Drawing Info Tambahan Pakét: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transport: Ocean, Land, Air Place o ...
12345 Teras> >> Halaman 1/5