Tentang Kami

Hebei Mingda Perusahaan Dagang Internasional nyaéta perusahaan dagang anu khusus khusus dina casting, pangampunan sareng bagian mesin.

FUNGSI SYARIKAT

Urang gaduh interaksi bisnis anu jero sareng pabrik di kota-kota utama China, janten kami rada fleksibel sareng yakin bakal aya jinis produk anu matak tiasa nyayogikeun pelanggan-usul kami dina quanlity sareng waktos pangiriman.

Hebei Mingda International Trading Company digawé salaku perusahaan khusus dina widang sagala jinis casting.

htr (1)

Urang BISA DAPATNA ANTARI

Produk kami kalebet sagala jinis tuang atah anu dilakukeun tina beusi saluran saluran, beusi abu, kuningan, stainless steel sareng alumunium, casting machined sareng bagian-bagian ngajalin. Pikeun ngadamel bagian-bagian ieu nurutkeun gambar pelanggan, urang gaduh karajinan produksi sareng peralatan anu cocog, sapertos résin pasir, kapang pasir, kotak inti panas, leungit-lilin, éléh -foam sareng saterasna.

Khusus pikeun awak hydrant sareng awak klep, kami parantos ngempelkeun pangalaman anu saé pikeun produk ieu dina produksi anu ayeuna 16 taun, ayeuna kami reueus produk urang kalayan permukaan anu hadé sareng bahan kualitasna anu saé. Naon bae, kami kedah nyobian anu pangalusna pikeun nyayogikeun palanggan ka kustomer anu langkung saé kalayan ningkatkeun karajinan produksi sareng kontrol kualitas ati-ati.

KAWAN KAWIN

Salian ti syarat pembeli, urang ogé gaduh sistem jaminan kualitas anu ketat pisan, Anu mastikeun paménta mésér langkung penting tur éta tiasa dilakukeun leres numutkeun Standar Kualitas Pendiri kami. Ieu ngahemat seueur waktos sareng artos pikeun dua sisi. Ti mimiti dugi ka ayeuna, produk kami diakui ku pelanggan, Meantime kami meunang reputasi anu hadé dina industri tuang sareng mesin anu saha waé ti para nasabah atanapi mitra kami.

Ayeuna produk urang utamina ngekspor ka Jerman, Swédia, Inggris, Denmark, Perancis, AS, Wétan Tengah, sareng saterasna.

HARGA

Urang gaduh seueur pabrik pabrik sareng fasilitas damel sareng urang di China, éta ngabantosan kami terang mana produksi karajinan sareng anu mana tuangna langkung cocog pikeun produk pelanggan anu diciptakeun dumasar kana gambar anu disayogikeun sareng paménta kualitas. Janten ieu masihan kami tepi ka batur yén para nasabah sok mendakan produk kualitas pangpayunna dina harga saing anu pangsaéna.

PANAHAMAT / BASAASA LEPAS

Waktu timbal normal urang 30 dinten tapi dina kasus khusus pikeun nungtut pembeli, Urang tiasa ngalakukeun luar biasa dina 20 dinten ogé ngan ukur pikeun ngahémat pembiayaan kami tina beban biaya pengiriman barang tambahan.

Milarian Teraseun Pikeun Nampi Balasan Anu Heboh Anjeun Anu Saatos Anu pangheulana!

htr (2)