Las beuheung Flange

  • Weld Neck Stainless Steel Flange

    Las beuheung stainless steel Flange

    presentasi produk :

    Flange disebut ogé flange atanapi flange. Bagian anu ngahubungkeun pipa kana pipa, dihubungkeun sareng ujung pipa. Aya liang dina flange sareng baudna ngenceng dua flensa babarengan. Gasket antara flensa. Flange mangrupikeun jenis disk, di rékayasa pipa paling umum, flensa dianggo sapasang. Dina rékayasa pipa, flensa utamina dianggo pikeun sambungan pipa. Pasang hiji flange dina unggal tungtung dua pipa. Pipa tekanan low tiasa dihubungkeun sareng flange kawat. Flange las dipaké pikeun tekanan langkung ti 4kg. Tempatkeun gasket di antara dua flensa sareng sambelkeun aranjeunna ka handap.
    Flensa tekanan anu béda gaduh kandel anu béda sareng nganggo baud anu bénten.
    Pompa sareng klep, nalika disambungkeun kana pipa, bagian-bagian tina alat-alat ieu ogé didamel kana bentuk flange anu saluyu, anu katelah ogé sambungan flange.
    Umum dina dua pesawat dina periphery panggunaan baut sareng bagian sambungan anu ditutup, umumna disebat "flange", sapertos sambungan pipa ventilasi, bagian-bagian sapertos ieu tiasa disebat "flange part".
    Flange threaded mangrupikeun jenis flange. Struktur sambungan flange threaded mangrupikeun majelis, anu diwangun ku sapasang flensa, sababaraha baud, kacang sareng gasket.
    Perkenalan Produk:
    1/2 "- 30" flange Utas
    Standar Cina:
    HG5051 ~ 5028-58, HG20592 ~ 20605-97, 20615 ~ 20326-97
    HGJ44 ~ 68-91, SH3406-92, SH3406-96
    Shj406-89, SHT501-97, SYJS3-1-1 ~ 5
    JB81 ~ 86-59, JB / T81 ~ 86-94, JB577-64
    Jb577-79, JB585-64, JB585-79
    JB1157 ~ 1164-82, JB2208-80, JB4700 ~ 4707-92
    Jb4721-92, DG0500 ~ 0528, 0612 ~ 0616
    GD0500 ~ 0528, GB9112 ~ 9125-88, GB / T13402-92
  • Steel pipi flange

    Flange pipi baja

    presentasi produk :

    Flange disebut ogé flange atanapi flange. Bagian anu ngahubungkeun pipa kana pipa, dihubungkeun sareng ujung pipa. Aya liang dina flange sareng baudna ngenceng dua flensa babarengan. Gasket antara flensa. Flange mangrupikeun jenis disk, di rékayasa pipa paling umum, flensa dianggo sapasang. Dina rékayasa pipa, flensa utamina dianggo pikeun sambungan pipa. Pasang hiji flange dina unggal tungtung dua pipa. Pipa tekanan low tiasa dihubungkeun sareng flange kawat. Flange las dipaké pikeun tekanan langkung ti 4kg. Tempatkeun gasket di antara dua flensa sareng sambelkeun aranjeunna ka handap.
    Flensa tekanan anu béda gaduh kandel anu béda sareng nganggo baud anu bénten.
    Pompa sareng klep, nalika disambungkeun kana pipa, bagian-bagian tina alat-alat ieu ogé didamel kana bentuk flange anu saluyu, anu katelah ogé sambungan flange.
    Umum dina dua pesawat dina periphery panggunaan baut sareng bagian sambungan anu ditutup, umumna disebat "flange", sapertos sambungan pipa ventilasi, bagian-bagian sapertos ieu tiasa disebat "flange part".
    Flange threaded mangrupikeun jenis flange. Struktur sambungan flange threaded mangrupikeun majelis, anu diwangun ku sapasang flensa, sababaraha baud, kacang sareng gasket.
    Perkenalan Produk:
    1/2 "- 30" flange Utas
    Standar Cina:
    HG5051 ~ 5028-58, HG20592 ~ 20605-97, 20615 ~ 20326-97
    HGJ44 ~ 68-91, SH3406-92, SH3406-96
    Shj406-89, SHT501-97, SYJS3-1-1 ~ 5
    JB81 ~ 86-59, JB / T81 ~ 86-94, JB577-64
    Jb577-79, JB585-64, JB585-79
    JB1157 ~ 1164-82, JB2208-80, JB4700 ~ 4707-92
    Jb4721-92, DG0500 ~ 0528, 0612 ~ 0616
    GD0500 ~ 0528, GB9112 ~ 9125-88, GB / T13402-92
  • Stainless Steel Forged Flanges

    Flensa palsu palsu

    Standar Info Dasar: DIN, GB, JIS, ANSI, Jenis GOST: Bahan Flange Las: Struktur Baja stainless: Sambungan Gurat: Welding Sealing Surface: RF Manufacturing Way: Forging Size: Per Per Drawing Info Tambahan Packaging: standard export package Productivity: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Air Tempat Asalna: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Pedaran Produk Pi ...
  • ASME B16.5 Stainless Steel Forged Flange

    ASME B16.5 stainless steel palsu flange

    Standar Info Dasar: DIN, GB, JIS, ANSI Tipe: Las Bahan Flange: Struktur Baja tahan karat: Sambungan Gurat: Clamping Sealing Surface: RF Manufacturing Way: Forging Tambahan Info Packaging: standard export package Productivity: 10 Ton / Month Brand: Mingda Transportation : Sagara, Bumi, Tempat Asal Usul: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Pedaran Produk Flange mangrupikeun joini anu paling sering dianggo ...
  • 150LB Stainless Steel Threaded Pipe Flange

    150LB stainless steel Threaded Pipe Flange

    Standar Info Dasar: DIN, GB, JIS, ANSI Tipe: Las Bahan Flange: Struktur Baja tahan karat: Sambungan Gurat: Clamping Sealing Surface: RF Manufacturing Way: Forging Tambahan Info Packaging: standard export package Productivity: 10 Ton / Month Brand: Mingda Transportation : Sagara, Bumi, Tempat Asal Usul: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Pedaran Produk Threaded Flensa ogé dikenal salaku ...
  • Stainless Steel Long Weld Neck Flange

    Baja beuheung las panjang

    Standar Info Dasar: DIN, GB, JIS, ANSI, Jenis GOST: Bahan Flange Las: Struktur Baja tahan karat: Sambungan Gurat: Welding Sealing Surface: RF Manufacturing Way: Forging Tambahan Info Packaging: baku ékspor pakét Transportasi: Samudra, Land, Air Port : Tianjin Deskripsi Produk The flensa beuheung las biasana disebatna salaku flange hub tinggi. Éta dirarancang pikeun mindahkeun setrés kana pipa, maka reduci ...
  • ASME B16.5/B16.47 Stainless Steel Weld Neck Flange

    ASME B16.5 / B16.47 Stainless Steel Weld Beuheung Flange

    Standar Info Dasar: DIN, ANSI Tipe: Las Bahan Flange: Struktur Baja tahan karat: Sambungan Gurat: Welding Sealing Surface: RF Manufacturing Way: Forging Size: 1/2 Inci - 60 Inci Info Tambahan Packaging: standard export package Productivity: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudera, Bumi, Tempat Asal Usul: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Pedaran Produk Weld Ne ...
  • ANSI/ASMI B16.5 Long Weld Neck Flange

    ANSI / ASMI B16.5 Panjang Weld Flange Flange

    Standar Info Dasar: DIN, ANSI Tipe: Las Bahan Flange: Struktur Baja tahan karat: Sambungan Gurat: Welding Sealing Surface: RF Manufacturing Way: Forging Size: 1/2 Inci - 60 Inci Info Tambahan Packaging: standard export package Productivity: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudera, Bumi, Tempat Asal Usul: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Pedaran Produk Mingd ...
  • ANSI/ASME B16.5 Stainless Steel Threaded Flange

    ANSI / ASME B16.5 stainless steel Threaded Flange

    Standar Info Dasar: DIN, ANSI Tipe: Las Bahan Flange: Struktur Baja tahan karat: Sambungan Gurat: Welding Sealing Surface: RF Manufacturing Way: Forging Size: 1/2 Inci - 60 Inci Info Tambahan Packaging: standard export package Productivity: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Tempat Asal Usul: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Pedaran Produk Threade ...
12 Teras> >> Halaman 1/2