Produk Kuku

  • Umbrella Head Roofing Nails

    Kuku Hateup Kepala Payung

    Inpormasi Dasar Bahan: Tipe Baja Kakuatan Tinggi: Alur Kepala Buleud: Sambungan Bentuk Husus: Boling Hinged Style Kepala: Standar Babak: GB, DIN, ANSI Kelas: 6.8 Pakét Émbaran Tambahan: sakumaha kabutuhan anjeun Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi : Sagara, Bumi, Tempat Asal Usul: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Pedaran Produk Kuku atap galvanis, disebat ogé salaku ...
  • Best Quality Umbrella Head Roofing Nail

    Kuku Hateup Payung Kualitas Anu Pangsaéna

    Inpormasi Dasar Bahan: Tipe Baja Kakuatan Tinggi: Alur Kepala Buleud: Sambungan Bentuk Husus: Boling Hinged Style Kepala: Standar Babak: GB, DIN, ANSI Kelas: 6.8 Pakét Émbaran Tambahan: sakumaha kabutuhan anjeun Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi : Sagara, Bumi, Tempat Asal Usul: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Pedaran Produk Datar Kepala Atap Kuku ogé dikenal salaku gentong ...
  • Smooth Shank Galvanized Steel Concrete Nail

    Lemes Shank Galvanized Steel Beton Kuku

    Inpormasi Dasar Bahan: Tipe Baja Kakuatan Tinggi: Sambungan Kepala Buleud: Hinged Bolts Standar: GB, DIN, ANSI Kelas: 6.8 Inpormasi Émbaran Tambahan: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Tempat Udara tina Asalna: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Pedaran Produk Tianjin Kuku beton sareng sekrup mangrupikeun jinis pengencing anu paling populér anu dianggo dina ngamankeun objék kana konkét ...
  • Galvanized Steel Concrete Nail

    Kuku beton baja galvanis

    Inpormasi Dasar Bahan: Tipe Baja Kakuatan Tinggi: Sambungan Kepala Buleud: Hinged Bolts Standar: GB, DIN, ANSI Kelas: 6.8 Inpormasi Inpormasi tambahan: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Transportasi: Samudera, Lahan, Pelabuhan Udara: Tianjin Deskripsi Produk Urang tiasa ngahasilkeun rupa-rupa paku, diantarana KUNCUR KOMEN, Sekrup Tembok Garing, Paku Lembar Kancing, Paku Paku, Paku Paku dengan Kepala UMBRELLA, PAKU PUNGKAS, PAYANG KAYU ...
  • Low Carbon Polished Common Wire Nails for Wood

    Kancing Karbon Rendah Dipoles Kawat Kawat Umum pikeun Kai

    Tipe Info Dasar: Sambungan Kepala Buleud: Gaya Kepala Bolt Umum: Babak Standar: GB, DIN, ANSI Kelas: 6.8 Pakét Info tambahan: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudera, Bumi, Tempat Asal Usul : Sertipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Pedaran Produk Tianjin Hebei Mingda International Trading Co., Ltd mangrupikeun pabrik anu unggul. Urang tiasa ngahasilkeun kuku umum anu digosok, galvaniz ...
  • Polished Common Wire Nails

    Kuku Kawat Biasa Dipoles

    Bahan Inpormasi Dasar: Tipe Baja Karbon: Sambungan Kepala Buleud: Hinged Bolts Gaya Kepala: Buleud Standar: GB, DIN, ANSI Kelas: 6.8 Inpormasi Tambahan Pakét: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Tempat Asal Usulna: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Pedaran Produk Tianjin Kami nawiskeun produk kuku umum kaasup kuku beusi umum, Kuku beton sareng Roofing N ...
  • High Strength Easily Bent Binding Wire

    Kakuatan luhur Gampang Ngariung Kawat Ngariung

    Bahan Inpormasi Dasar: Tipe Baja Tahan Karakter: Hexagon Head Standar: GB, DIN, ANSI Kelas: 5,6 Inpormasi Tambahan Pakét: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Bumi, Tempat Tempat Asalna: Sertipikat Cina: Palabuan ISO9001: Katerangan Produk Tianjin Kawat beungkeut didamel tina kawat galvanis, palapis plastik dilapis annealed sareng kawat stainless steel. Éta kalembutan, kamuluran anu saé sareng luhur ...
  • Low Carbon Polished Common Wire Nails

    Kawat Kawat Umum Dipoles Kawat Kawat Umum

    Bahan Inpormasi Dasar: Tipe Baja Karbon: Sambungan Kepala Buleud: Hinged Bolts Style Kepala: Babak Standar: GB, DIN, ANSI, Kelas GOST: 5,6 Inpormasi Tambahan: Paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Tempat Asal Usul: Kamampuhan Suplai Cina: 100 pcs / dinten Sértipikat: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Deskripsi Produk Tutuwuhan kami ngahasilkeun sababaraha kuku, kalebet ...
  • Bugle Head Coarse Thread Drywall Screw

    Bugle Kepala Kasar Thread Screw drywall

    Bahan Info Dasar: Tipe Baja Karbon: Alur Kepala Pan: Sambungan Heksagon: Bolt Hinged Head Head: Babak Standar: GB, DIN, ANSI Kelas: 6.8 Émbaran Émbaran Tambahan: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra , Lahan, Tempat Asal Usul: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Pedaran Produk Tianjin Hebei Mingda mangrupikeun pabrik profesional pikeun sababaraha rupa ...