Warta

  •  EN124 cast iron gratings supplier 

     EN124 tuang beusi parambatan beusi 

    pabrik urang mangrupikeun pabrik profésional sareng ékspor tina seueur jinis tuang beusi pikeun langkung ti sapuluh taun.
    Maca deui
  •  Machining Parts and Lathe Parts

     Bagian Machining sareng Bagian Lathe

    Urang gaduh interaksi bisnis jero sareng pabrik di kota-kota utama China, janten kami rada fléksibel
    Maca deui
  • Lost Wax Casting

    Kalah Lilin Coklat

    Metode pemutus lilin anu leungit (atanapi micro-fusion) mangrupikeun téknik sanésna tina bentuk pembuangan dimana modél lilin disiapkeun, biasana ku jalan tekanan, sareng dirobih dina oven sahingga ngahasilkeun rongga anu teras dieusi ku logam tuang. Léngkah munggaran ayeuna ngalibatkeun ngahasilkeun ...
    Maca deui