Panutup Komposit / SMC Manhole Cover

  • EN124 Polymer Resin Rain Grating

    EN124 Polymer Resin hujan Grating

    Jenis Info Dasar: Liang Keusik Keusik Jenis Jenis: Resin Sertipikasi Teras Seus: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Info Tambahan: Paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Air Tempat Asal : Cina Sertipikat: ISO9001 Port: Tianjin Product Description Grating ieu dilakukeun tina résin murni sareng serat poli kalayan pigura baja inside.This inovatif tiasa nyayogikeun kualitas luhur ...
  • EN124 Composite Gratings for Roadway Use

    EN124 Gratings Composite for Use Roadway

    Sertifikasi Inpormasi Dasar: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Info Tambahan: bungkusan ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Air Tempat Asal: Cina Sertipikat: ISO9001 Pelabuhan: Tianjin Produk Deskripsi FRP komposit parutan mangrupikeun salah sahiji jenis bahan komposit anyar, dilakukeun tina résin anu béda ku bertulang sareng orat, ku téknologi.Ing seueur dianggo dina platform operasi, pariksa sareng ...
  • En124 Polymer ResinTrench Drain Covers

    En124 Polimér ResinTrench Saluran Covers

    Sertifikasi Inpormasi Dasar: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Pembungkus Informasi Tambahan: bungkusan ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Air Tempat Asal: Cina Sertipikat: ISO9001 Pelabuhan: Tianjin Produk Desain kami khusus dina nyiptakeun rupa-rupa produk FRP sareng produk akrilik, sapertos gratings acuan, gratingswararuded, undakan tangga, tangga tangan, tangga, saringan limbah, para pekebun. & ...
  • En124 Fiber Composite Gratings

    En124 Serat Komposisi Serat

    Sertifikasi Inpasar Dasar: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Info Tambahan: pakean ékspor standar produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Air Tempat Asal: Cina Sertipikat: ISO9001 Pelabuhan: Tianjin Produk Deskripsi FRP Kami gratings komposit tunggal sapotong komposit anu aya dina ukuran anu béda sareng spésifikasi. Éta ogé tiasa dialihkeun kana panéka ngaropéa sareng gampang dipasang ogé. The FR ...
  • 700*50mm Composite Round Manhole Cover

    700 * 50mm Campuran Komplek Manhole Buleud

    Jenis Info Dasar: Liang Keusik Keusik Jenis Jenis: Resin Sertipikasi Teras Seus: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Info Tambahan: Paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Air Tempat Asal : Cina Sertipikat: Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Bahan utama mangrupikeun salah sahiji jenis Fiberglass / Glass-serat Reinforced Polyester (FRP / GRP), kalayan bahan tambahan, sapertos ...
  • 400*600*40mm Composite Black Manhole Cover

    400 * 600 * 40mm Komponén Manhole Hideung Komposisi

    Jenis Info Dasar: Liang Keusik Keusik Jenis Jenis: Resin Sertipikasi Teras Seus: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Info Tambahan: Paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Air Tempat Asal : Cina Sertipikat: Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Kami mangrupikeun manhole plastik anu leres-leres nyertakeun produsén, khusus dina manhole komposit nyertakeun produk pikeun dijual.Now w ...
  • BMC SMC Composite Manhole Cover and Frame

    BMC SMC Komposit Manhole Cover and Frame

    Modél Info Dasar No .: Mingda-0004 Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2008 Tipe Inti Pasir: Resin Keusik Teras Info Tambahan: bungkusan ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Air Tempat Asal : Cina Sertipikat: Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Kami gaduh 16 taun pangalaman dina manufaktur manhole panutup sareng ékspor, panutup manhole tiasa ngaropea numutkeun anjeun ...
  • Polymer Resin Square Manhole Cover

    Panutup Manhole Polimér Resin Square

    Jenis Info Dasar: Liang Keusik Keusik Jenis Jenis: Resin Sertipikasi Teras Seus: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Info Tambahan: Paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Air Tempat Asal : Cina Sertipikat: Pelabuhan ISO9001: Desain Produk Tianjin Mingda nawiskeun garis méja Manholi Komposisi dina pasar pikeun dianggo dina operasi ritel minyak sareng komersial sareng ind ...
  • B125 C250 D400 E600 F900 Composite Manhole Cover

    B125 C250 D400 E600 F900 Panutup Komplek Manhole

    Jenis Info Dasar: Liat Keusik Keusik Jenis Jenis: Resin Sertipikat Intip: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Info Tambahan: Paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Air Tempat Asal : Cina Sertipikat: ISO9001 Port: Tianjin Product Description Composite Manhole Covers diproduksi tina résin sareng gelas serat campuran sami sareng orat. Kalayan publikasi ...
12 Teras> >> Halaman 1/2