Pariksa awak klep

Pedaran pondok:

téhnik manufaktur : Casting keusik, Core Tiis, Panas Core, Casting Keusik résin, casting lilin Lost

beurat produk: 0.2Kg-200Kg

perlakuan permukaan: Blot shot / keusik, polishing, Passivation permukaan, Lukisan Primer, Powder coating, ED- Coating


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Mingda nawiskeun jasa péngkolan presisi tina mesin puteran CNC pangénggalna.
Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman dina jasa mesin presisi khusus, kami komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas luhur kalayan harga anu kalapa.
Kami tiasa nyayogikeun bagian mesin presisi CNC, bagian péngkolan CNC, bagian panggilingan CNC, grinding permukaan, ukiran CNC jsb.
Bagian tiasa dihasilkeun tina 1mm dugi 300mm dina aluminium, waja alloy, stainless steel, kuningan sareng plastik (nilon, PMMA, teflon sareng sajabana).
Sareng kami ogé tiasa ngalakukeun prosés pangolahan sekundér sareng pagawéan sub-majelis pikeun anjeun nalika prototipe CNC atanapi produksi réngsé.

Langkung ti 10 taun pangalaman ngararancang sareng ngahasilkeun sagala jinis bagian tina mesin presisi.
Bagian Precision Machining Machining CNC pikeun konsumén di luar negeri sareng domestik.
Husus dina produksi produk sareng komponenana anu kasabaran ketat sareng bentuk rumit.

OEM Ductile beusi keusik beusi, casting casting leungit, Vacum Moulding jeung saterusna, karajinan citakan bakal slected nurutkeun paménta kasabaran nyata jeung kuantitas paménta. Kaseueuran casting produksi Kami dianggo pikeun klep, hidran, pompa, truk, karéta sareng karéta sareng sajabina.

2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami