Produk

  • Custom Rubber & Plastic Injection Molding

    Adat Cét Karét & Plastik Injeksi

    Metodeu Panguburan Dasar Dasar: Kasarangan Parahu Permukaan Khusus: Ra3.2 Toleransi Machining: +/- 0,01mm Standar: ASME Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2008 Ukuran: Salaku Gambar Pembungkusan Tambahan Kaayaan: bungkusan ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Wulan Merek: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Air Tempat Asal: Cina Sertipikat: ISO9001 Pelabuhan: Tianjin Product Description Injection molding is a manufacturing proces ...
  • OEM Service Bronze and Brass Pipe Fitting

    OEM Service Perunggu sareng Pipa Kuningan Pas

    Info Dasar Jenis Pasang Sakit Hét: Jenis Coupling hos Jenis Coupling: Adaptor Larangan Suh Panjang: 20m Tekanan Makarya: 1.6MPa Diameter: 80mm Lapisan: Kalayan Tenun Gelombang: Plain Tenun Strip Gabung: Struktur Warna: Émbaran Tambahan Émbaran: Lautan. Land, Deskripsi Produk Udara Urang bisa ngahasilkeun bolts, screws, nuts, rivets, stem nuts, shafts (axles, shafts spline, shart dart), gears (pinions, roda) bearing, bearing seat, spring, konektor, soket, bushing, nanah ...
  • Ductile Iron Grooved Fittings Rigid Coupling

    Batang Distrile Énergi Grooved Gencar Gandéng

    Bahan Dasar Bahan: Sambungan Beusi: Welding Info Tambahan Pembungkusan: Paket standar standar Produktivitas: 1000pcs / dinten Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Air Tempat Asal: Hebei, Cina Sertipikat: ISO9001; 2008 Pelabuhan: Tianjin Produk Keterangan perusahaan kami fokus kana ngahasilkeun kelengkapan gandeng sareng gandeng. Kami ngimpor Amérika Inductotherm Group frékuénsi dirobih hawu pengenalan, Dénmark DISA otomatis produksi, Jerman otomatis EIRICH ...
  • Ductile Iron Grooved Fittings Flexible Coupling

    Pabrik Distril Beungeut Grooved Fleksibel Gandéng

    Materi Inpormasi Dasar: Sambungan Beusi: Welding Info Tambahan Pembungkusan: Paket standar standar Produktivitas: 1000pcs / dinten Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Air Tempat Asal: Hebei, Cina Sertipikat: ISO9001; 2008 Pelabuhan: Tianjin Produk Keterangan gandingan kami sareng kelenggalan nyayogikeun pipa pipa anu kaku atanapi fleksibel pikeun sistem panyalindungan seuneu kalayan anjing laut anu tiasa diandelkeun dina sauntuyan tekanan tekanan internal.Wé ogé nawiskeun Produk Pola Short ngaliwatan 8̸ ...
  • Ductile Iron Grooved Reducing Tee

    Beungkeut Dotor Grooved Ngurangan

    Materi Inpormasi Dasar: Sambungan Beusi: Welding Info Tambahan Pembungkusan: Paket standar standar Produktivitas: 1000pcs / dinten Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Air Tempat Asal: Hebei, Cina Sertipikat: ISO9001; 2008 Pelabuhan: Tianjin Produk Katerangan Kami gaduh CE Sertifikasi / ISO9001 / FM sareng UL nyertakeun langkung ti 2000 barang sareng kami nerapkeun pikeun 1000 barang sanés deui dina 2016 sareng jumlahna bakal ngahontal 3000 barang taun ieu. parusahaan urang difokuskeun ngahasilkeun kelengkapan grooved sareng ...
  • FM/UL Approved Ductile Iron Grooved Fitting Reducing Cross

    FM / UL Disatujuan Beusi Balat Dicirikeun Ngurangan Palang

    Materi Inpormasi Dasar: Sambungan Beusi: Welding Info Tambahan Pembungkusan: Paket standar standar Produktivitas: 1000pcs / dinten Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Air Tempat Asal: Hebei, Cina Sertipikat: ISO9001; 2008 Pelabuhan: Tianjin Deskripsi Produk Salaku salah sahiji fittings anu paling populer di sistem tempur seuneu, fittings pipa anu tercinta seueur dienggo dina tempur seuneu, AC, sumber cai, limbah, semén, minyak & gas ...
  • Seamless Stainless Steel Sqare Pipe

    Pipa baja Sqare Stainless Steel

    Jenis Inpo Dasar: Sertifikasi Tiis: Aplikasi CE: Paip Struktur, Paip Pupuk Kimia, Pipa Gas, Bagian Pipa Hidraulik: Perawatan Permukaan Barisan: Dianggo Dipasang: Pengangkutan Pipa, Tujuan Khusus, Pangeboran Minyak & Gas, Mesin Mesin, Industri Kimia, Téhnik Pertambangan : Bahan Gulung Panas: Produk Campur Stainless Steel Tambahan: Ékspor bungkusan standar Pengangkutan: Samudera, Lahan, Tempat Udara Asal: Hebei, Cina Produk Produk Kami khusus ...
  • Stainless Steel Seamless Tube

    Tube Stainless steel Seamless

    Jenis Inpo Dasar: Sertifikasi Tiis: Aplikasi CE: Paip Struktur, Paip Pupuk Kimia, Pipa Gas, Bagian Pipa Hidraulik: Perawatan Permukaan Barisan: Dianggo Dipasang: Pengangkutan Pipa, Tujuan Khusus, Pangeboran Minyak & Gas, Mesin Mesin, Industri Kimia, Téhnik Pertambangan : Bahan Gulung Panas: Pembungkusan Karét Tambahan Karét Bébas: Paket standar ékspor Pengangkutan: Samudera, Tanah, Tempat Asal Usul: & ...
  • Seamless Stainless Steel Sanitary Tube

    Tube Saniter Stainless steel Seamless

    Jenis Inpo Dasar: Sertifikasi Tiis: Aplikasi CE: Paip Struktur, Paip Pupuk Kimia, Pipa Gas, Bagian Pipa Hidraulik: Perawatan Permukaan Barisan: Dianggo Dipasang: Pengangkutan Pipa, Tujuan Khusus, Pangeboran Minyak & Gas, Mesin Mesin, Industri Kimia, Téhnik Pertambangan : Bahan Gulung Panas: Pembungkus Karir Tambahan Info Paket: Ékspor bungkusan standar Pengangkutan: Samudera, Lahan, Tempat Udara Asal: Hebei, Cina Deskripsi Produk Hebei Mingda ...
123456 Teras> >> Halaman 1/28