Alat Pipa Kuningan

  • OEM Service Bronze and Brass Pipe Fitting

    OEM Layanan Perunggu sareng Kuningan Pipe Pas

    Info Dasar Tipe Selang Seuneu Pas: Selang Kopling Selang Kopling Tipe: Adaptor Seuneu Panjang Selang: 20m Tekanan Gawe: 1.6MPa Diaméterna: 80mm Pinding: Kalayan tipe Tenun Lapisan: Struktur Tenun Plain Tenaga Kopling: Warna Sekrup: Konéng Émbaran Tambahan Konéng: Samudra, Lahan, Keterangan Produk Udara Urang tiasa ngahasilkeun baud, sekrup, kacang, paku keling, batang batang, poros (as, poros spline, batang panah), gir (pinion, roda) bantalan, korsi bantalan, spring, konektor, stop kontak, bushing, nanah ...