Saluran saluran polimér polimér

  • Heavy Duty Polymer Concrete Channel Drain

    Saluran beurat polimér konkrit saluran

    Bahan Dasar Insan: Permohonan Plastik: Perawatan Beungeut Lembangan: Diaping Sink Strainer Jenis: Angkat Jenis: Sink Strainer Info Tambahan: Paket Ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Air Tempat Asal: Cina Sertipikat : ISO9001 Pelabuhan: Desain Produk Tianjin Saluran saluran ieu mangrupikeun cara anu gampang sareng efektif pikeun ngaleupaskeun cai anu teu dipikahoyong dina ngalaksanakeun ...
  • Polypropylene Drainage Channel with Galvanized Steel Grate

    Saluran Polipropilén Saluran kalayan Galvanized Grate Steel

    Bahan Dasar Insan: Permohonan Plastik: Perawatan Beungeut Lembangan: Diaping Sink Strainer Jenis: Angkat Jenis: Sink Strainer Info Tambahan: Paket Ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Air Tempat Asal: Cina Sertipikat : Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Gampangna parangkat ringkes sareng parangkat slot anu pas pikeun sempit pikeun proyék anu peryogi ...
  • Polypropylene Drainage Channel with Polypropylene Grate

    Saluran Polipropilén Saluran Polipropilén

    Bahan Dasar Insan: Permohonan Plastik: Perawatan Beungeut Lembangan: Diaping Sink Strainer Jenis: Angkat Jenis: Sink Strainer Info Tambahan: Paket Ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Air Tempat Asal: Cina Sertipikat : Pelabuhan ISO9001: Desain Produk Tianjin Gampangna parangkat ringkes sareng parangkat slot anu pas pikeun sempit pikeun proyék-proyék anu dibutuhkeun ...
  • U-Shape Stamping Grating Cover Drainage Channel

    U-Shape Stamping Grating Cover Saluran Saluran

    Bahan Dasar Insan: Permohonan Plastik: Perawatan Beungeut Lembangan: Diaping Sink Strainer Jenis: Angkat Jenis: Sink Strainer Info Tambahan: Paket Ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Air Tempat Asal: Cina Sertipikat : Pelabuhan ISO9001: Desain Produk Tianjin Saliran saluran nyaéta aréa anu sok ditanyakeun ku patarosan, janten dina usaha ngabantosan sareng pituduh kami ...
  • Middle Slot Linear U Type Drainage Channel

    Linear Linear U Tipe saluran Saluran

    Bahan Dasar Insan: Permohonan Plastik: Perawatan Beungeut Lembangan: Diaping Sink Strainer Jenis: Angkat Jenis: Sink Strainer Info Tambahan: Paket Ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Air Tempat Asal: Cina Sertipikat : Pelabuhan ISO9001: Desain Produk Tianjin Jenis saluran saluran saluran U tiasa dibenerkeun kalayan beusi duktus, stainless steel, baja tergalvani sareng ...
  • polyester concrete drainage channel

    saluran solokan beton poliéster

    Bahan Dasar Insan: Permohonan Plastik: Perawatan Beungeut Lembangan: Diaping Sink Strainer Jenis: Angkat Jenis: Sink Strainer Info Tambahan: Paket Ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Air Tempat Asal: Cina Sertipikat : Pelabuhan ISO9001: Desain Produk Tianjin Saluran di beton poliéster dibéré pigura pelindung sareng parat beusi duktus dikonci ku ...
  • 200mm Opening Polymer Concrete Channel

    200mm Dibuka Polymer Konkrit Channel

    Pembungkusan Inpo tambahan: Paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Udara Tempat Asal: Cina Sertipikat: ISO9001 Pelabuhan: Tianjin Deskripsi Produk Mingda Industries PC Range ngagunakeun polimér pikeun suplemén semén salaku bahan binder. nyiptakeun produk awét anu tahan pisan kana rupa-rupa bahan kimia sareng ngagaduhan perméabilitas anu saé pisan, ngajantenkeun éta hadé pikeun komersial ...
  • Drainage System Polymer Concrete Pits

    Sistem Paramik Politér beton

    Pembungkusan Inpo tambahan: Paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Udara Tempat Asal: Cina Sertipikat: ISO9001 Pelabuhan: Tianjin Deskripsi Produk Mingda Industries PC Range ngagunakeun polimér pikeun suplemén semén salaku bahan binder. nyiptakeun produk awét anu tahan pisan kana rupa-rupa bahan kimia sareng ngagaduhan perméabilitas anu saé pisan, ngajantenkeun éta hadé pikeun komersial ...