Soket Las Flange

  • Stainless Steel Threaded Forged Flange

    Baja palsu Threaded Forged Flange

    presentasi produk :

    Flange disebut ogé flange atanapi flange. Bagian anu ngahubungkeun pipa kana pipa, dihubungkeun sareng ujung pipa. Aya liang dina flange sareng baudna ngenceng dua flensa babarengan. Gasket antara flensa. Flange mangrupikeun jenis disk, di rékayasa pipa paling umum, flensa dianggo sapasang. Dina rékayasa pipa, flensa utamina dianggo pikeun sambungan pipa. Pasang hiji flange dina unggal tungtung dua pipa. Pipa tekanan low tiasa dihubungkeun sareng flange kawat. Flange las dipaké pikeun tekanan langkung ti 4kg. Tempatkeun gasket di antara dua flensa sareng sambelkeun aranjeunna ka handap.
    Flensa tekanan anu béda gaduh kandel anu béda sareng nganggo baud anu bénten.
    Pompa sareng klep, nalika disambungkeun kana pipa, bagian-bagian tina alat-alat ieu ogé didamel kana bentuk flange anu saluyu, anu katelah ogé sambungan flange.
    Umum dina dua pesawat dina periphery panggunaan baut sareng bagian sambungan anu ditutup, umumna disebat "flange", sapertos sambungan pipa ventilasi, bagian-bagian sapertos ieu tiasa disebat "flange part".
    Flange threaded mangrupikeun jenis flange. Struktur sambungan flange threaded mangrupikeun majelis, anu diwangun ku sapasang flensa, sababaraha baud, kacang sareng gasket.
    Perkenalan Produk:
    1/2 "- 30" flange Utas
    Standar Cina:
    HG5051 ~ 5028-58, HG20592 ~ 20605-97, 20615 ~ 20326-97
    HGJ44 ~ 68-91, SH3406-92, SH3406-96
    Shj406-89, SHT501-97, SYJS3-1-1 ~ 5
    JB81 ~ 86-59, JB / T81 ~ 86-94, JB577-64
    Jb577-79, JB585-64, JB585-79
    JB1157 ~ 1164-82, JB2208-80, JB4700 ~ 4707-92
    Jb4721-92, DG0500 ~ 0528, 0612 ~ 0616
    GD0500 ~ 0528, GB9112 ~ 9125-88, GB / T13402-92
  • Carbon steel flange

    Flange baja karbon

    presentasi produk :

    Flange disebut ogé flange atanapi flange. Bagian anu ngahubungkeun pipa kana pipa, dihubungkeun sareng ujung pipa. Aya liang dina flange sareng baudna ngenceng dua flensa babarengan. Gasket antara flensa. Flange mangrupikeun jenis disk, di rékayasa pipa paling umum, flensa dianggo sapasang. Dina rékayasa pipa, flensa utamina dianggo pikeun sambungan pipa. Pasang hiji flange dina unggal tungtung dua pipa. Pipa tekanan low tiasa dihubungkeun sareng flange kawat. Flange las dipaké pikeun tekanan langkung ti 4kg. Tempatkeun gasket di antara dua flensa sareng sambelkeun aranjeunna ka handap.
    Flensa tekanan anu béda gaduh kandel anu béda sareng nganggo baud anu bénten.
    Pompa sareng klep, nalika disambungkeun kana pipa, bagian-bagian tina alat-alat ieu ogé didamel kana bentuk flange anu saluyu, anu katelah ogé sambungan flange.
    Umum dina dua pesawat dina periphery panggunaan baut sareng bagian sambungan anu ditutup, umumna disebat "flange", sapertos sambungan pipa ventilasi, bagian-bagian sapertos ieu tiasa disebat "flange part".
    Flange threaded mangrupikeun jenis flange. Struktur sambungan flange threaded mangrupikeun majelis, anu diwangun ku sapasang flensa, sababaraha baud, kacang sareng gasket.
    Perkenalan Produk:
    1/2 "- 30" flange Utas
    Standar Cina:
    HG5051 ~ 5028-58, HG20592 ~ 20605-97, 20615 ~ 20326-97
    HGJ44 ~ 68-91, SH3406-92, SH3406-96
    Shj406-89, SHT501-97, SYJS3-1-1 ~ 5
    JB81 ~ 86-59, JB / T81 ~ 86-94, JB577-64
    Jb577-79, JB585-64, JB585-79
    JB1157 ~ 1164-82, JB2208-80, JB4700 ~ 4707-92
    Jb4721-92, DG0500 ~ 0528, 0612 ~ 0616
    GD0500 ~ 0528, GB9112 ~ 9125-88, GB / T13402-92
  • Stainless Steel Weld Neck Flange

    Baja beuheung las beuheung

    Standar Info Dasar: DIN, GB, JIS, ANSI, Jenis GOST: Bahan Flange Las: Struktur Baja stainless: Sambungan Gurat: Welding Sealing Surface: RF Manufacturing Way: Forging Size: Per Per Drawing Info Tambahan Packaging: standard export package Productivity: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Tempat Tempat Asalna: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Pedaran Produk Kami & ...
  • ASME B16.5 Stainless Steel Weld Neck Flange

    ASME B16.5 stainless steel Las beuheung Flange

    Standar Info Dasar: DIN, GB, JIS, ANSI, Jenis GOST: Bahan Flange Las: Struktur Baja stainless: Sambungan Gurat: Welding Sealing Surface: RF Manufacturing Way: Forging Size: Per Per Drawing Info Tambahan Packaging: standard export package Productivity: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Tempat Asal Usul: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Pedaran Produk Weld ...
  • ANSI B16.6 ASME B16.47 Socket Weld Flange

    ANSI B16.6 ASME B16.47 Soket Las Flange

    Standar Info Dasar: DIN, ANSI Tipe: Las Bahan Flange: Struktur Baja tahan karat: Sambungan Gurat: Welding Sealing Surface: RF Manufacturing Way: Forging Size: 1/2 Inci - 60 Inci Info Tambahan Packaging: standard export package Productivity: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudera, Bumi, Tempat Asal Usulna: Sértipikat Cina: Port ISO9001: Tianjin Deskripsi Produk Soket ...