Casting Industrial

  • Cast aluminum elbow

    Matak siku aluminium

    Tinjauan tina
    Mangrupikeun ingot alloy aluminium atanapi aluminium murni anu disiapkeun numutkeun babandingan komposisi standar, saatos pemanasan buatan kana cairan alloy aluminium atanapi kaayaan cair teras ngalangkungan kapang propésional atanapi prosés saluyu tina cairan aluminium atanapi alloy aluminium cair tuang kana rongga, saatos didinginkan pikeun ngabentuk bentuk bagian aluminium anu diperyogikeun.
    Aluminium anu dianggo dina casting aluminium disebut: cor alloy aluminium. Metode umum tina casting aluminium nyaéta: casting pasir, casting casting, casting tekanan rendah, casting presisi, casting kapang permanén sareng sajabana.
  • Cast aluminum flange sleeve

    Matak baju flange aluminium

    Tinjauan tina
    Mangrupikeun ingot alloy aluminium atanapi aluminium murni anu disiapkeun numutkeun babandingan komposisi standar, saatos pemanasan buatan kana cairan alloy aluminium atanapi kaayaan cair teras ngalangkungan kapang propésional atanapi prosés saluyu tina cairan aluminium atanapi alloy aluminium cair tuang kana rongga, saatos didinginkan pikeun ngabentuk bentuk bagian aluminium anu diperyogikeun.
    Aluminium anu dianggo dina casting aluminium disebut: cor alloy aluminium. Metode umum tina casting aluminium nyaéta: casting pasir, casting casting, casting tekanan rendah, casting presisi, casting kapang permanén sareng sajabana.
  • Cast aluminum interface

    Antarmuka aluminium tuang

    Tinjauan tina
    Mangrupikeun ingot alloy aluminium atanapi aluminium murni anu disiapkeun numutkeun babandingan komposisi standar, saatos pemanasan buatan kana cairan alloy aluminium atanapi kaayaan cair teras ngalangkungan kapang propésional atanapi prosés saluyu tina cairan aluminium atanapi alloy aluminium cair tuang kana rongga, saatos didinginkan pikeun ngabentuk bentuk bagian aluminium anu diperyogikeun.
    Aluminium anu dianggo dina casting aluminium disebut: cor alloy aluminium. Metode umum tina casting aluminium nyaéta: casting pasir, casting casting, casting tekanan rendah, casting presisi, casting kapang permanén sareng sajabana.
  • Cast aluminum over

    Matak aluminium langkung

    Tinjauan tina
    Mangrupikeun ingot alloy aluminium atanapi aluminium murni anu disiapkeun numutkeun babandingan komposisi standar, saatos pemanasan buatan kana cairan alloy aluminium atanapi kaayaan cair teras ngalangkungan kapang propésional atanapi prosés saluyu tina cairan aluminium atanapi alloy aluminium cair tuang kana rongga, saatos didinginkan pikeun ngabentuk bentuk bagian aluminium anu diperyogikeun.
    Aluminium anu dianggo dina casting aluminium disebut: cor alloy aluminium. Metode umum tina casting aluminium nyaéta: casting pasir, casting casting, casting tekanan rendah, casting presisi, casting kapang permanén sareng sajabana.
  • Cast aluminum radiator

    Tuang radiator aluminium

    Tinjauan tina
    Mangrupikeun ingot alloy aluminium atanapi aluminium murni anu disiapkeun numutkeun babandingan komposisi standar, saatos pemanasan buatan kana cairan alloy aluminium atanapi kaayaan cair teras ngalangkungan kapang propésional atanapi prosés saluyu tina cairan aluminium atanapi alloy aluminium cair tuang kana rongga, saatos didinginkan pikeun ngabentuk bentuk bagian aluminium anu diperyogikeun.
    Aluminium anu dianggo dina casting aluminium disebut: cor alloy aluminium. Metode umum tina casting aluminium nyaéta: casting pasir, casting casting, casting tekanan rendah, casting presisi, casting kapang permanén sareng sajabana.
  • Cast iron conical gear

    Alat cor kerucut beusi

    Besi tuang mangrupikeun paduan anu diwangun utamina tina beusi, karbon, sareng silikon.
    Dina alloy ieu, eusi karbon ngaleuwihan jumlah anu tiasa disimpen dina larutan padet austenite dina suhu eutéktik.
    Besi tuang mangrupikeun paduan beusi-karbon sareng eusi karbon langkung ageung tina 2,11% (umumna 2,5 ~ 4%). Éta mangrupikeun paduan multi-unsur sareng beusi, karbon sareng silikon salaku unsur komponén utama sareng ngandung langkung mangan, walirang, fosfor sareng pangotor sanés tibatan baja karbon. Kadang-kadang dina raraga ningkatkeun sipat mékanik tina beusi cor atanapi sipat kimia, kimia, tapi ogé nambihan sajumlah unsur paduan, beusi cor alloy.
    Saperti abad umur SM kagenep, Cina parantos mimiti nganggo besi cor, tibatan nagara-nagara Éropa ampir dua rébu taun sateuacanna. Besi cor masih mangrupikeun bahan anu paling penting dina produksi industri.
    hiji Numutkeun kana bentuk karbon anu aya dina beusi cor, beusi cor tiasa dibagi kana
    1. Besi tuang bodas kecuali sababaraha leyur dina ferit, sésana karbon dina bentuk semén aya dina beusi cor, patahanana bodas-pérak, disebatna beusi cor bodas. Besi tuang bodas utamina dianggo salaku bahan baku pikeun pembuatan baja sareng kosong pikeun ngahasilkeun beusi corong anu tiasa dirautan.
    2. karbon beusi tuang karbon sadayana atanapi kaseueuran grafit serpihan aya dina beusi cor, patah tulang na abu hideung, disebatna beusi cor abu-abu.
    3. Bagéan karbon tina beusi cor hemp aya dina bentuk grafit, anu sami sareng beusi cor abu-abu. Bagian sanésna dina bentuk semén bébas sami sareng besi cor bodas. Ngadu hideung bodas dina patah tulang, disebutna beusi cor hemp. Jinis beusi cor ieu ogé ngagaduhan karasa sareng kasar langkung ageung, janten jarang dianggo dina industri.
    dua Numutkeun morfologi grafit anu béda dina beusi tuang, beusi cor tiasa dibagi kana
    1. Grafit dina beusi tuang kulawu nyaéta serpihan.
    2. Grafit dina beusi cor anu tiasa dirobih nyaéta flocculent. Diala tina beusi cor bodas tangtu saatos anil dina suhu luhur pikeun waktos anu lami. Sipat mékanis na (khususna kateguhan sareng palastik) langkung luhur tibatan beusi abu, janten biasa disebut beusi matak lemes.
    3. Grafit dina beusi tuang nodular nyaéta buleud. Diala ku perlakuan spheroidizing sateuacan tuang beusi molten. Jenis beusi ieu henteu ngan ukur ngagaduhan sipat mékanis langkung luhur tibatan beusi abu sareng beusi cor anu gampang dibentuk, tapi ogé ngagaduhan prosés produksi langkung saderhana tibatan beusi matak lemes. Sumawona, pasipatan mékanis na tiasa langkung ditingkatkeun ngalangkungan perlakuan panas, janten beuki seueur dianggo dina produksi.
  • Cast iron coated sand shell

    Cangkang keusik dilapis beusi

    Besi tuang mangrupikeun paduan anu diwangun utamina tina beusi, karbon, sareng silikon.
    Dina alloy ieu, eusi karbon ngaleuwihan jumlah anu tiasa disimpen dina larutan padet austenite dina suhu eutéktik.
    Besi tuang mangrupikeun paduan beusi-karbon sareng eusi karbon langkung ageung tina 2,11% (umumna 2,5 ~ 4%). Éta mangrupikeun paduan multi-unsur sareng beusi, karbon sareng silikon salaku unsur komponén utama sareng ngandung langkung mangan, walirang, fosfor sareng pangotor sanés tibatan baja karbon. Kadang-kadang dina raraga ningkatkeun sipat mékanik tina beusi cor atanapi sipat kimia, kimia, tapi ogé nambihan sajumlah unsur paduan, beusi cor alloy.
    Saperti abad umur SM kagenep, Cina parantos mimiti nganggo besi cor, tibatan nagara-nagara Éropa ampir dua rébu taun sateuacanna. Besi cor masih mangrupikeun bahan anu paling penting dina produksi industri.
    hiji Numutkeun kana bentuk karbon anu aya dina beusi cor, beusi cor tiasa dibagi kana
    1. Besi tuang bodas kecuali sababaraha leyur dina ferit, sésana karbon dina bentuk semén aya dina beusi cor, patahanana bodas-pérak, disebatna beusi cor bodas. Besi tuang bodas utamina dianggo salaku bahan baku pikeun pembuatan baja sareng kosong pikeun ngahasilkeun beusi corong anu tiasa dirautan.
    2. karbon beusi tuang karbon sadayana atanapi kaseueuran grafit serpihan aya dina beusi cor, patah tulang na abu hideung, disebatna beusi cor abu-abu.
    3. Bagéan karbon tina beusi cor hemp aya dina bentuk grafit, anu sami sareng beusi cor abu-abu. Bagian sanésna dina bentuk semén bébas sami sareng besi cor bodas. Ngadu hideung bodas dina patah tulang, disebutna beusi cor hemp. Jinis beusi cor ieu ogé ngagaduhan karasa sareng kasar langkung ageung, janten jarang dianggo dina industri.
    dua Numutkeun morfologi grafit anu béda dina beusi tuang, beusi cor tiasa dibagi kana
    1. Grafit dina beusi tuang kulawu nyaéta serpihan.
    2. Grafit dina beusi cor anu tiasa dirobih nyaéta flocculent. Diala tina beusi cor bodas tangtu saatos anil dina suhu luhur pikeun waktos anu lami. Sipat mékanis na (khususna kateguhan sareng palastik) langkung luhur tibatan beusi abu, janten biasa disebut beusi matak lemes.
    3. Grafit dina beusi tuang nodular nyaéta buleud. Diala ku perlakuan spheroidizing sateuacan tuang beusi molten. Jenis beusi ieu henteu ngan ukur ngagaduhan sipat mékanis langkung luhur tibatan beusi abu sareng beusi cor anu gampang dibentuk, tapi ogé ngagaduhan prosés produksi langkung saderhana tibatan beusi matak lemes. Sumawona, pasipatan mékanis na tiasa langkung ditingkatkeun ngalangkungan perlakuan panas, janten beuki seueur dianggo dina produksi.
  • Cast iron plate

    Pelat beusi tuang

    Besi tuang mangrupikeun paduan anu diwangun utamina tina beusi, karbon, sareng silikon.
    Dina alloy ieu, eusi karbon ngaleuwihan jumlah anu tiasa disimpen dina larutan padet austenite dina suhu eutéktik.
    Besi tuang mangrupikeun paduan beusi-karbon sareng eusi karbon langkung ageung tina 2,11% (umumna 2,5 ~ 4%). Éta mangrupikeun paduan multi-unsur sareng beusi, karbon sareng silikon salaku unsur komponén utama sareng ngandung langkung mangan, walirang, fosfor sareng pangotor sanés tibatan baja karbon. Kadang-kadang dina raraga ningkatkeun sipat mékanik tina beusi cor atanapi sipat kimia, kimia, tapi ogé nambihan sajumlah unsur paduan, beusi cor alloy.
    Saperti abad umur SM kagenep, Cina parantos mimiti nganggo besi cor, tibatan nagara-nagara Éropa ampir dua rébu taun sateuacanna. Besi cor masih mangrupikeun bahan anu paling penting dina produksi industri.
    hiji Numutkeun kana bentuk karbon anu aya dina beusi cor, beusi cor tiasa dibagi kana
    1. Besi tuang bodas kecuali sababaraha leyur dina ferit, sésana karbon dina bentuk semén aya dina beusi cor, patahanana bodas-pérak, disebatna beusi cor bodas. Besi tuang bodas utamina dianggo salaku bahan baku pikeun pembuatan baja sareng kosong pikeun ngahasilkeun beusi corong anu tiasa dirautan.
    2. karbon beusi tuang karbon sadayana atanapi kaseueuran grafit serpihan aya dina beusi cor, patah tulang na abu hideung, disebatna beusi cor abu-abu.
    3. Bagéan karbon tina beusi cor hemp aya dina bentuk grafit, anu sami sareng beusi cor abu-abu. Bagian sanésna dina bentuk semén bébas sami sareng besi cor bodas. Ngadu hideung bodas dina patah tulang, disebutna beusi cor hemp. Jinis beusi cor ieu ogé ngagaduhan karasa sareng kasar langkung ageung, janten jarang dianggo dina industri.
    dua Numutkeun morfologi grafit anu béda dina beusi tuang, beusi cor tiasa dibagi kana
    1. Grafit dina beusi tuang kulawu nyaéta serpihan.
    2. Grafit dina beusi cor anu tiasa dirobih nyaéta flocculent. Diala tina beusi cor bodas tangtu saatos anil dina suhu luhur pikeun waktos anu lami. Sipat mékanis na (khususna kateguhan sareng palastik) langkung luhur tibatan beusi abu, janten biasa disebut beusi matak lemes.
    3. Grafit dina beusi tuang nodular nyaéta buleud. Diala ku perlakuan spheroidizing sateuacan tuang beusi molten. Jenis beusi ieu henteu ngan ukur ngagaduhan sipat mékanis langkung luhur tibatan beusi abu sareng beusi cor anu gampang dibentuk, tapi ogé ngagaduhan prosés produksi langkung saderhana tibatan beusi matak lemes. Sumawona, pasipatan mékanis na tiasa langkung ditingkatkeun ngalangkungan perlakuan panas, janten beuki seueur dianggo dina produksi.
  • Cast iron buckle

    Lempeng beusi cor

    Besi tuang mangrupikeun paduan anu diwangun utamina tina beusi, karbon, sareng silikon.
    Dina alloy ieu, eusi karbon ngaleuwihan jumlah anu tiasa disimpen dina larutan padet austenite dina suhu eutéktik.
    Besi tuang mangrupikeun paduan beusi-karbon sareng eusi karbon langkung ageung tina 2,11% (umumna 2,5 ~ 4%). Éta mangrupikeun paduan multi-unsur sareng beusi, karbon sareng silikon salaku unsur komponén utama sareng ngandung langkung mangan, walirang, fosfor sareng pangotor sanés tibatan baja karbon. Kadang-kadang dina raraga ningkatkeun sipat mékanik tina beusi cor atanapi sipat kimia, kimia, tapi ogé nambihan sajumlah unsur paduan, beusi cor alloy.
    Saperti abad umur SM kagenep, Cina parantos mimiti nganggo besi cor, tibatan nagara-nagara Éropa ampir dua rébu taun sateuacanna. Besi cor masih mangrupikeun bahan anu paling penting dina produksi industri.
    hiji Numutkeun kana bentuk karbon anu aya dina beusi cor, beusi cor tiasa dibagi kana
    1. Besi tuang bodas kecuali sababaraha leyur dina ferit, sésana karbon dina bentuk semén aya dina beusi cor, patahanana bodas-pérak, disebatna beusi cor bodas. Besi tuang bodas utamina dianggo salaku bahan baku pikeun pembuatan baja sareng kosong pikeun ngahasilkeun beusi corong anu tiasa dirautan.
    2. karbon beusi tuang karbon sadayana atanapi kaseueuran grafit serpihan aya dina beusi cor, patah tulang na abu hideung, disebatna beusi cor abu-abu.
    3. Bagéan karbon tina beusi cor hemp aya dina bentuk grafit, anu sami sareng beusi cor abu-abu. Bagian sanésna dina bentuk semén bébas sami sareng besi cor bodas. Ngadu hideung bodas dina patah tulang, disebutna beusi cor hemp. Jinis beusi cor ieu ogé ngagaduhan karasa sareng kasar langkung ageung, janten jarang dianggo dina industri.
    dua Numutkeun morfologi grafit anu béda dina beusi tuang, beusi cor tiasa dibagi kana
    1. Grafit dina beusi tuang kulawu nyaéta serpihan.
    2. Grafit dina beusi cor anu tiasa dirobih nyaéta flocculent. Diala tina beusi cor bodas tangtu saatos anil dina suhu luhur pikeun waktos anu lami. Sipat mékanis na (khususna kateguhan sareng palastik) langkung luhur tibatan beusi abu, janten biasa disebut beusi matak lemes.
    3. Grafit dina beusi tuang nodular nyaéta buleud. Diala ku perlakuan spheroidizing sateuacan tuang beusi molten. Jenis beusi ieu henteu ngan ukur ngagaduhan sipat mékanis langkung luhur tibatan beusi abu sareng beusi cor anu gampang dibentuk, tapi ogé ngagaduhan prosés produksi langkung saderhana tibatan beusi matak lemes. Sumawona, pasipatan mékanis na tiasa langkung ditingkatkeun ngalangkungan perlakuan panas, janten beuki seueur dianggo dina produksi.
123456 Teras> >> Halaman 1/18