Taros Kami

Hebei Mingda International Trading Co, Ltd

Alamat

 Gedong Gelan, No.256 Jalan Xisanzhuang, Shijiazhuang, Hebei, Cina

Telepon

Penjualan: 18631189888

Dukungan: 86-0311-89296556

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami