Flange Buta

  • Stainless steel slip on flange Inquir

    Slip stainless steel dina flange Inquir

    presentasi produk :

    Flange disebut ogé flange atanapi flange. Bagian anu ngahubungkeun pipa kana pipa, dihubungkeun sareng ujung pipa. Aya liang dina flange sareng baudna ngenceng dua flensa babarengan. Gasket antara flensa. Flange mangrupikeun jenis disk, di rékayasa pipa paling umum, flensa dianggo sapasang. Dina rékayasa pipa, flensa utamina dianggo pikeun sambungan pipa. Pasang hiji flange dina unggal tungtung dua pipa. Pipa tekanan low tiasa dihubungkeun sareng flange kawat. Flange las dipaké pikeun tekanan langkung ti 4kg. Tempatkeun gasket di antara dua flensa sareng sambelkeun aranjeunna ka handap.
    Flensa tekanan anu béda gaduh kandel anu béda sareng nganggo baud anu bénten.
    Pompa sareng klep, nalika disambungkeun kana pipa, bagian-bagian tina alat-alat ieu ogé didamel kana bentuk flange anu saluyu, anu katelah ogé sambungan flange.
    Umum dina dua pesawat dina periphery panggunaan baut sareng bagian sambungan anu ditutup, umumna disebat "flange", sapertos sambungan pipa ventilasi, bagian-bagian sapertos ieu tiasa disebat "flange part".
    Flange threaded mangrupikeun jenis flange. Struktur sambungan flange threaded mangrupikeun majelis, anu diwangun ku sapasang flensa, sababaraha baud, kacang sareng gasket.
    Perkenalan Produk:
    1/2 "- 30" flange Utas
    Standar Cina:
    HG5051 ~ 5028-58, HG20592 ~ 20605-97, 20615 ~ 20326-97
    HGJ44 ~ 68-91, SH3406-92, SH3406-96
    Shj406-89, SHT501-97, SYJS3-1-1 ~ 5
    JB81 ~ 86-59, JB / T81 ~ 86-94, JB577-64
    Jb577-79, JB585-64, JB585-79
    JB1157 ~ 1164-82, JB2208-80, JB4700 ~ 4707-92
    Jb4721-92, DG0500 ~ 0528, 0612 ~ 0616
    GD0500 ~ 0528, GB9112 ~ 9125-88, GB / T13402-92
  • Custom flange

    Flange custom

    presentasi produk :

    Flange disebut ogé flange atanapi flange. Bagian anu ngahubungkeun pipa kana pipa, dihubungkeun sareng ujung pipa. Aya liang dina flange sareng baudna ngenceng dua flensa babarengan. Gasket antara flensa. Flange mangrupikeun jenis disk, di rékayasa pipa paling umum, flensa dianggo sapasang. Dina rékayasa pipa, flensa utamina dianggo pikeun sambungan pipa. Pasang hiji flange dina unggal tungtung dua pipa. Pipa tekanan low tiasa dihubungkeun sareng flange kawat. Flange las dipaké pikeun tekanan langkung ti 4kg. Tempatkeun gasket di antara dua flensa sareng sambelkeun aranjeunna ka handap.
    Flensa tekanan anu béda gaduh kandel anu béda sareng nganggo baud anu bénten.
    Pompa sareng klep, nalika disambungkeun kana pipa, bagian-bagian tina alat-alat ieu ogé didamel kana bentuk flange anu saluyu, anu katelah ogé sambungan flange.
    Umum dina dua pesawat dina periphery panggunaan baut sareng bagian sambungan anu ditutup, umumna disebat "flange", sapertos sambungan pipa ventilasi, bagian-bagian sapertos ieu tiasa disebat "flange part".
    Flange threaded mangrupikeun jenis flange. Struktur sambungan flange threaded mangrupikeun majelis, anu diwangun ku sapasang flensa, sababaraha baud, kacang sareng gasket.
    Perkenalan Produk:
    1/2 "- 30" flange Utas
    Standar Cina:
    HG5051 ~ 5028-58, HG20592 ~ 20605-97, 20615 ~ 20326-97
    HGJ44 ~ 68-91, SH3406-92, SH3406-96
    Shj406-89, SHT501-97, SYJS3-1-1 ~ 5
    JB81 ~ 86-59, JB / T81 ~ 86-94, JB577-64
    Jb577-79, JB585-64, JB585-79
    JB1157 ~ 1164-82, JB2208-80, JB4700 ~ 4707-92
    Jb4721-92, DG0500 ~ 0528, 0612 ~ 0616
    GD0500 ~ 0528, GB9112 ~ 9125-88, GB / T13402-92
  • OEM Machined Carbon Steel Blind Flange

    OEM Mesin Karbon Steel Blind Flange

    Ukuran Inpormasi Dasar: Sakumaha Ngagambar Bungkusan Émbaran Tambahan: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Bumi, Tempat Tempat Asal: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Pedaran Produk Hebei Mingda mangrupikeun pabrik khusus flensa buta industri kualitas luhur. Kami nawiskeun pangiriman langsung pikeun flensa buta di-stock, sareng kami nyayogikeun seueur ukuran ukuran standar dina baja karbon ...
  • ANSI RF Stainless Steel Forged Blind Flange

    ANSI RF Stainless Steel Palsu Buta Flange

    Ukuran Inpormasi Dasar: Sakumaha Ngagambar Bungkusan Inpormasi Tambahan: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Bumi, Tempat Asal Usul: Sértipikat Cina: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Pedaran Produk Flensa pipa buta dipaké pikeun ngégél tungtung sistem pipa atanapi pembukaan pembuluh tekanan pikeun nyegah aliran. Éta ilahar dianggo pikeun tés tekanan tina aliran cairan atanapi gas ngalangkungan pipa atanapi bejana. Th ...
  • Stainless Steel Blind Plate Flanges

    Flensa Buta Piring Baja stainless steel

    Ukuran Inpormasi Dasar: Sapertos Ngagambar Émbaran Émbaran Tambahan: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Tempat Air Asalna: Cina Sértipikat: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Pedaran Produk Flanges buta baja tiasa dilebetkeun kana sistem pipa dimana tungtung sistem pipa atanapi klep kedah dipungkas sareng diblokir. Flensa buta mangrupikeun salah sahiji jinis flan anu langkung neken ...
  • Stainless Steel Lap Joint Flanges

    Flanges Joint Gabungan stainless steel

    Ukuran Inpormasi Dasar: Sakumaha Ngagambar Émbaran Tambahan Kemasan: standar paket ékspor Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Bumi, Tempat Air Asalna: Cina Sértipikat: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Deskripsi Produk Kami nyimpen inventarisasi ageung tina stainless flensa baja pikeun kabutuhan pipa anjeun. Kami mawa garis lengkep flensa sendi kuir stainless steel, anu henteu ngagaduhan rupa sareng ogé dianggo dina ...
  • Stainless Steel Raised Face Blind Flanges

    Baja stainless steel diangkat Beureum Buta Flensa

    Ukuran Inpormasi Dasar: Sapertos Ngagambar Émbaran Tambahan Kemasan: standar paket ékspor Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Bumi, Tempat Air Asalna: Cina Sértipikat: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Pedaran Produk Kami gaduh inventarisasi anu seueur stainless flensa baja pikeun kabutuhan pipa anjeun. Kami mawa garis lengkep stainless steel diangkat nyanghareupan pelat buta piring, dipaké pikeun meungpeuk tungtung sistem pipa atanapi ...
  • Weld Neck Stainless Steel Flange

    Las beuheung stainless steel Flange

    Ukuran Inpormasi Dasar: Sakumaha Ngagambar Bungkusan Inpormasi Tambahan: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Tempat Air Asalna: Cina Sértipikat: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Deskripsi Produk Flange stainless steel, ogé terang sakumaha flange pipa stainless steel, anu dipaké pikeun nyambungkeun pipa. Éta tiasa dibagi janten flensa benang sareng flensa las. Flange mangrupikeun bagian anu bentukna disk, anu paling umum ...
  • ANSI Forged Carbon Steel Flange

    ANSI Palsu Baja Karbon Flange

    Ukuran Inpormasi Dasar: Sakumaha Gambar Émbaran Tambahan Kemasan: standar paket ékspor Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Bumi, Tempat Air Asalna: Cina Sértipikat: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Deskripsi Produk Flensa baja karbon didesain gaduh diménsi baku. Standar dunya umum kalebet ASA / ANSI / ASME (USA), PN / DIN (Eropa), BS10 (Inggris / Australia), sareng JIS / KS (Jepang / Koréa). ...
12 Teras> >> Halaman 1/2