Forging Baja

  • Custom forged parts

    Bagian palsu palsu

    presentasi produk :

    Mesin tempa digunakeun pikeun ngahasilkeun deformasi palastik ku nekenkeun tekanan kana kosong logam pikeun kéngingkeun penipuan sareng sipat mékanis, bentuk sareng ukuranana. Ngalangkungan palu kontinyu tina pipa pas, pamisahan aslina, porositas, porositas, slag sareng pemadatan sanésna sareng beungkeutan dina ingot janten langkung kompak, sareng palastik sareng sipat mékanis tina logam ningkat. Ngempelkeun pipa fittings utamina kalebet ngajalin flange, ngajalin ngirangan pipa, ngajalin tee, sareng sajabana. Bahan-bahan utama pipa pipa palsu nyaéta Q235, Q345, 16Mn , 20 #, 35 #, 45 #, 40Cr, 12Cr1MoV, 30CrMo, 15CrMo, 20G, jsb. Sareng fittings forging pakait casting casting, sipat mékanis of castings handap pemalsuan sareng sipat mékanis bahan anu sami, casting fittings pipa logam lebur kana patuh kana sarat cairan anu tangtu teras dituang kana kapang, saatos mendingan padet, lalaki kéngingkeun bentuk anu parantos ditangtoskeun, ukuran sareng kinerja bagian casting (atanapi bl ank) prosés. [1]
  • Forging steel pipe

    Pipa waja ngajalin


    presentasi produk :

    Mesin tempa digunakeun pikeun ngahasilkeun deformasi palastik ku nekenkeun tekanan kana kosong logam pikeun kéngingkeun penipuan sareng sipat mékanis, bentuk sareng ukuranana. Ngalangkungan palu kontinyu tina pipa pas, pamisahan aslina, porositas, porositas, slag sareng pemadatan sanésna sareng beungkeutan dina ingot janten langkung kompak, sareng palastik sareng sipat mékanis tina logam ningkat. Ngempelkeun pipa fittings utamina kalebet ngajalin flange, ngajalin ngirangan pipa, ngajalin tee, sareng sajabana. Bahan-bahan utama pipa pipa palsu nyaéta Q235, Q345, 16Mn , 20 #, 35 #, 45 #, 40Cr, 12Cr1MoV, 30CrMo, 15CrMo, 20G, jsb. Sareng fittings forging pakait casting casting, sipat mékanis of castings handap pemalsuan sareng sipat mékanis bahan anu sami, casting fittings pipa logam lebur kana patuh kana sarat cairan anu tangtu teras dituang kana kapang, saatos mendingan padet, lalaki kéngingkeun bentuk anu parantos ditangtoskeun, ukuran sareng kinerja bagian casting (atanapi bl ank) prosés. [1]


  • General Die Forging Steel Ring

    Maot Steel Forging Ring Baja

    Obyek Pangolah Inpo Dasar: Gaya Moulding Logam: Téknik Forging Mending: Aplikasi Casting Tekanan: Bagian Mesin Mesin: Bahan Mesin CNC: Perawatan Surface SS: Polishing Forging Tolerance: +/- 0.1mm Standar: Sertifikasi ANSI: SGS, CE, ISO 9001: Ukuran 2008: Sakumaha Ngagambar Émbaran Tambahan Kemasan: standar paket ékspor Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, A ...
  • Heavy Duty Forged Steel Shaft

    Kawat Baja Ditempa Poros Baja

    Obyek Pangolah Inpo Dasar: Gaya Moulding Logam: Téknik Forging Mending: Aplikasi Casting Tekanan: Bagian Mesin Mesin: Bahan Mesin CNC: Perawatan Surface SS: Polishing Forging Tolerance: +/- 0.1mm Standar: Sertifikasi ANSI: SGS, CE, ISO 9001: Ukuran 2008: Sakumaha Ngagambar Émbaran Tambahan Kemasan: standar paket ékspor Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, A ...
  • OEM Customized Stainless Steel Forging Ring

    OEM Disaluyukeun Steel Forging Ring

    Obyek Pangolah Inpo Dasar: Gaya Moulding Logam: Téknik Forging Mending: Aplikasi Casting Tekanan: Bagian Mesin Mesin: Bahan Mesin CNC: Perawatan Surface SS: Polishing Forging Tolerance: +/- 0.1mm Standar: Sertifikasi ANSI: SGS, CE, ISO 9001: Ukuran 2008: Sakumaha Ngagambar Émbaran Tambahan Kemasan: standar paket ékspor Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, A ...
  • OEM Custom Brass Forged Part

    OEM Custom Kuningan Bagian palsu

    Obyek Pangolah Inpo Dasar: Gaya Moulding Logam: Téknik Forging Mending: Aplikasi Casting Tekanan: Bagian Mesin Mesin: Bahan Mesin CNC: Perawatan Surface SS: Polishing Forging Tolerance: +/- 0.1mm Standar: Sertifikasi ANSI: SGS, CE, ISO 9001: Ukuran 2008: Sakumaha Ngagambar Émbaran Tambahan Kemasan: standar paket ékspor Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, A ...
  • Precision Heavy Steel Forging with Chrome Plated

    Precision Heavy Steel Baja sareng Chrome Plated

    Obyek Pangolah Inpormasi Dasar: Gaya Moulding Logam: Téknik Forging Mending: Aplikasi Casting Tekanan: Bagian Otomatis Mesin: Bahan Mesin CNC: Besi Toleransi Baja: +/- 0.1mm Standar: Sértipikasi ANSI: SGS, ISO 9001: 2008 Ukuran: Salaku Per Gambar Pakét Info tambahan: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Tempat Tempat Asal: Cina Pasti ...
  • OEM Customized Steel Forging Parts

    OEM ngarobih Baja Forging Bagian

    Obyek Pangolah Inpormasi Dasar: Gaya Moulding Logam: Téknik Forging Mending: Aplikasi Casting Tekanan: Bagian Otomatis Mesin: Bahan Mesin CNC: Besi Toleransi Baja: +/- 0.1mm Standar: Sértipikasi ANSI: SGS, ISO 9001: 2008 Ukuran: Salaku Per Gambar Pakét Info tambahan: paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Merek: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Tempat Tempat Asal: Cina Pasti ...