Panutup Beusi Manuk Bumi

  • En124 D400 Cast Iron Manhole Cover

    En124 D400 Panutup Beusi Manhole Cover

    Modél Info Dasar Teu: Mingda-0002 Tipe: Kaedah Ngiringan Keusik Keusik Leutik: Tékalisasi Pengembangan Titik Keusik Teras: Resin Sand Teras Bahan: Perawatan Beungeut Beungeut: Paras Beungeut Beungeut: Ra1.6 Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2008 Info Tambahan Pengangkutan: Samudera, Tanah, Udara Produk Keterangan Manhole nyertakeun didamel tina beusi tuang. Nyertakeun ieu kedah atos saengga nalika kendaraan nyetir aranjeunna, aranjeunna henteu matak ngilangkeun….
  • Ductile Iron Manhole Cover with Frame

    Panutup Beusi Manuk Bumi sareng Bingkai

    Modél Info Dasar Teu: Mingda-0004 Tipe: Kaedah Ngubur Keusik Keusik Leutik: Panggung Daérah Panggunan Titik Keusik: Rintangan Beus Tulisan Bahan: Perawatan Beungeut Beungeut: Parahu Beungeut Beungeut: Ra0.2 Standard: Sertifikasi AISI: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Pembungkus Informasi Tambahan: Paket ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Tempat Asal Udara: Cina Sertipikat: ...
  • D400 Ductile Iron Manhole Cover

    Cover Manhole Duktile Ductile Cover

    Modél Info Dasar Teu: Mingda-0004 Jenis: Keusik Keusik Keusik Teras Jenis: Resin Keusik Bahan Teras: Perawatan Beungeut Beungeut: Parahu Beungeut Bumi Haram: Ra1.6 Standar: Sertifikasi AISI: SGS, ISO 9001: 2008 Pembungkus Info Tambahan: pakét ékspor standar Produktipitas: 100 Ton / Sasaran Bulan: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Air Tempat Asal: Pasokan Cina Cina: 100pcs / dinten Sertipikat: ISO9001 Port: T ...
  • EN124 D400 Ductile Iron Manhole Cover

    EN124 D400 Beus Manhole Cover Manukle

    Jenis Informasi Dasar: Kaayaan Coklat Kering Kering: Arah Tukang Kalsifikasi Teras Keusik: Resin Keusik Bahan inti: Beungeut Beungeut Paras: Ra1.6 Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2008 Ukuran: 850 * 850 * 80mm Bungkus Info Tambahan: bungkusan ékspor standar Produktivitas: 20 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Udara Asal Usul: Cina bijil: ISO9001 Pelabuhan: Tianjin Deskripsi Produk Hebei Mi ...
  • Ductile Iron Manhole Cover and Frame

    Panutup Beus Manisan sareng Bunder

    Jenis Informasi Dasar: Kaayaan Coklat Kering Kering: Arah Tukang Kalsifikasi Teras Keusik: Resin Keusik Bahan inti: Beungeut Beungeut Paras: Ra1.6 Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2008 Ukuran: 850 * 850 * 80mm Bungkus Info Tambahan: bungkusan ékspor standar Produktivitas: 20 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Udara Asal Usul: Cina bijil: ISO9001 Pelabuhan: Tianjin Deskripsi Produk Ductile ...
  • Ductile Iron Manhole Cover for Sewer

    Panutup Beungkeut Manisan Dotor pikeun Bumbung

    Jenis Info Dasar: Cara Coklat Keusik Lilin Kering: Arah Tukang Penggali Bumi Jenis Teras: Resin Keusik Bahan Teras: Sertifikasi Besi: SGS, ISO 9001: 2008 Ukuran: Salaku Per Gambar Pembungkusan Informasi Tambahan: Paket Ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Sasih: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Air Tempat Asal: Kamampuan Pasokan China: 100pcs / dinten Sertipikasi: Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin ̵ ...
  • Ductile Iron Manhole Cover

    Panutup Beusi Manuk Bumi

    Jenis Info Dasar: Cara Coklat Keusik Lilin Kering: Arah Tukang Penggali Bumi Jenis Teras: Resin Keusik Bahan Teras: Sertifikasi Besi: SGS, ISO 9001: 2008 Ukuran: Salaku Per Gambar Pembungkusan Informasi Tambahan: Paket Ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Sasih: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Air Tempat Asal: Kamampuan Pasokan China: 100pcs / dinten Sertipikasi: Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Kami ma ...
  • A15 Cast Iron Access Cover & Frame

    A15 Cover Beusi & Cover Frame Cover

    Jenis Info Dasar: Cara Lébat Coklat Kering Kering: Arah Panggung Daérah Bumi Teras: Resin Keusik Bahan Teras: Sertifikasi Besi: SGS, ISO 9001: 2008 Ukuran: Salaku Per Gambar Pembungkusan Tambahan, Paket Ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Sasih: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Air Tempat Asal: Kamampuan Pasokan China: 100pcs / dinten Sertipikat: ISO9001 Pelabuhan: Tianjin Deskripsi Produk Ducti ...
  • Ductile Iron channel grating

    Saluran saluran Ductile Beusi

    Jenis Info Dasar: Cara Lébat Coklat Kering Kering: Arah Panggung Daérah Bumi Teras: Resin Keusik Bahan Teras: Sertifikasi Besi: SGS, ISO 9001: 2008 Ukuran: Salaku Per Gambar Pembungkusan Tambahan, Paket Ékspor standar Produktivitas: 100 Ton / Bulan Sasih: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Air Tempat Asal: Kamampuan Pasokan China: 100pcs / dinten Sertipikasi: Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Mingd ...
123 Teras> >> Halaman 1/3