Pipa Fittings

  • OEM Service Bronze and Brass Pipe Fitting

    OEM Layanan Perunggu sareng Kuningan Pipe Pas

    Info Dasar Tipe Selang Seuneu Pas: Selang Kopling Selang Kopling Tipe: Adaptor Seuneu Panjang Selang: 20m Tekanan Gawe: 1.6MPa Diaméterna: 80mm Pinding: Kalayan tipe Tenun Lapisan: Struktur Tenun Plain Tenaga Kopling: Warna Sekrup: Konéng Émbaran Tambahan Konéng: Samudra, Lahan, Keterangan Produk Udara Urang tiasa ngahasilkeun baud, sekrup, kacang, paku keling, batang batang, poros (as, poros spline, batang panah), gir (pinion, roda) bantalan, korsi bantalan, spring, konektor, stop kontak, bushing, nanah ...
  • Ductile Iron Grooved Fittings Rigid Coupling

    Ductile Beusi alur Fittings Coupling kaku

    Inpormasi Dasar Bahan: Sambungan Beusi: Las Inpormasi Tambahan Pakét: paket standar ékspor Produktivitas: 1000 pcs / dinten Merk: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Tempat Air Asalna: Hebei, Sértipikat Cina: ISO9001; 2008 Pelabuhan: Deskripsi Produk Tianjin perusahaan kami fokus dina ngahasilkeun fittings alur sareng kopling. Kami ngimpor frékuénsi Amérika Inductotherm Grup dirobah tungku bubuka, Dénmark DISA jalur produksi otomatis, Jérman EIRICH pou otomatis ...
  • Ductile Iron Grooved Fittings Flexible Coupling

    Ductile Beusi alur fittings fléksibel gandeng

    Bahan Info Dasar: Sambungan Beusi: Las Inpormasi Émbaran Tambahan: paket standar ékspor Produktivitas: 1000 pcs / dinten Merk: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Tempat Air Asalna: Hebei, Sértipikat Cina: ISO9001; 2008 Pelabuhan: Deskripsi Produk Tianjin Gandeng alur kami sareng perlengkapan nyayogikeun sambungan pipa anu kaku atanapi fléksibel pikeun sistem panyalindungan seuneu kalayan segel anu tiasa diandelkeun dina sababaraha kaayaan tekanan internal. Kami ogé nawiskeun Produk Pola Pondok ngalangkungan 8̸ ...
  • Ductile Iron Grooved Reducing Tee

    Duktus Beusi Alur Ngurangan Tee

    Inpormasi Dasar Bahan: Sambungan Beusi: Las Inpormasi Tambahan Pakét: paket standar ékspor Produktivitas: 1000 pcs / dinten Merk: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Tempat Air Asalna: Hebei, Sértipikat Cina: ISO9001; 2008 Pelabuhan: Pedaran Produk Tianjin Kami gaduh CE Sertifikasi / ISO9001 / FM sareng UL nutupan langkung ti 2000 barang sareng kami ngalamar 1000 barang deui dina 2016 sareng jumlahna bakal dugi ka 3000 barang taun ieu. parusahaan urang fokus kana ngahasilkeun fittings alur sareng ...
  • FM/UL Approved Ductile Iron Grooved Fitting Reducing Cross

    FM / UL Disatujuan Besi Sulur Alur Ngepaskeun Palang

    Bahan Info Dasar: Sambungan Beusi: Las Inpormasi Tambahan Pakét: paket standar ékspor Produktivitas: 1000 pcs / dinten Merk: Mingda Transportasi: Samudera, Lahan, Tempat Air Asalna: Hebei, Sértipikat Cina: ISO9001; 2008 Pelabuhan: Tianjin Deskripsi Produk Salaku salah sahiji alat kelengkapan anu pang populerna di sistem gelut seuneu, alat pipa alur anu seueur dianggo dina merangan seuneu, AC, pasokan cai, limbah, semén, minyak & gas ...